Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language

XLSP Hosting

 • i3D.net host al XLSP titels sinds 2007
 • We verzorgen momenteel de hosting voor de grootste titels
 • Ons trackrecord bestaat onder andere uit de #1 Xbox Arcade game en de grootste >60 speler game instances
 • 24/7 support & monitoring
 • On-site ondersteuning tijdens beta en lancering
 • Experts in snel schalende capaciteit
 • Doelbewust ontwikkelde software voor het genereren van XLSP configuraties
 • Multi-platform, wereldwijd via een enkele portal
 • CDSA gecertificeerd op het gebied van Content Protection en Veiligheid
 • ISO/IEC 27001 audited datacenters

Xbox Live Server Platform (XLSP)

i3D.net is een gecertificeerde Microsoft Xbox Developer (XDK) ter ondersteuning van grootschalige XLSP implementaties wereldwijd. Wij hebben uitgebreide kennis van het Microsoft Xbox server platform met AAA-titels en honderdduizenden gelijktijdige spelers. We hebben een speciaal control panel ontwikkeld om spel-omgevingen te beheren en te monitoren via een enkel portaal, ondersteunend aan alle wereldwijde locaties, cross-platform zoals Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Microsoft Windows PC en Nintendo. Wij bieden een professionele testservice voor online diensten aan game-ontwikkelaars en uitgevers.

i3D.net biedt een kosten effectieve cloud aan voor het Microsoft Xbox One platform. Onze cloud is tevens geschikt voor de Xbox 360, Playstation 3 en Playstation 4, en is voorzien van expert software om online game titels te beheren en lanceren.

i3D.net Control Panel

i3D.net heeft sterke wortels in gaming. Nederig gestart met hosting van populaire shooters in 2002 en uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van gaming gerelateerde diensten in de wereld. i3D.net host veel van de meest populaire video-games op PC, Microsoft Xbox 360 en de Sony Playstation 3. De kern van de i3D.net gaming services is het zelf ontwikkelde Control Panel.
We zijn op zoek gegaan naar een complete oplossing voor alle meest voorkomende en tijdrovende taken die nodig zijn om grote clusters van gameservers te beheren en hebben zo ons eigen software pakket ontwikkeld om deze taken te vereenvoudigen.
Het CP wordt gebruikt om onze volledige server capaciteit te behouden en bevat een verscheidenheid aan functies die speciaal zijn gericht op het beheren van grote gaming clusters op een wereldwijde schaal. Het i3D.net Control Panel is een niet blokkerende oplossing die cross-platform compatibel is. Het heeft geïntegreerde functies voor het hosten van servers in een PC, Microsoft Xbox Live of Playstation Network omgeving en voldoet aan de Third Party Hosting richtlijnen van Microsoft. Doordat acties gelijktijdig kunnen worden uitgevoerd op een groot aantal servers met slechts een paar simpele muisklikken versnelt en vereenvoudigt het i3D.net Control Panel het beheer van grote server clusters drastisch.


De kracht van het i3D.net Control Panel gaat veel verder dan diensten met betrekking tot gaming. Met de mogelijkheid van geautomatiseerde implementatie van besturingssystemen, netwerkbeheer op een switch-niveau, een geïntegreerd ondersteuningssysteem, facturatie opties, een systeem voor voorraadbeheer, uitgebreide monitoring en meer is het Control Panel echt het hart van i3D.net en een integraal onderdeel van de dagelijkse operaties. Het beheert en controleert alle diensten waardoor gedetailleerde real-time waarschuwingen en logging prestatiemetingen mogelijk zijn. Het spel kan zo worden gevolgd en geoptimaliseerd tot op individueel gameserver niveau. i3D.net diensten omvatten het beheer over de gehele stack (implementaties, patching, configuratie wijzigingen en het automatisch genereren van XLSP configs). Klanten kunnen er te alle tijden voor kiezen de gehoste services te beheren via het control panel. Ons ontwikkelteam kan applicaties, portals en instrumenten aanpassen aan de specifieke behoeften van uw systemen en titels.

Ons eigen control panel is een niet blokkerende en niet storende middleware applicatie die draait op zowel Windows als Linux. Het control panel ondersteunt PC, XBOX360 (XLSP) en PlayStation 3 server platformen. Ingebouwde functies zorgen voor eenvoudig beheer van grote game server clusters op alle locaties. Ons control panel voldoet aan de Third Party Hosting richtlijnen van Microsoft.Het beheert en controleert alle diensten waardoor gedetailleerde real-time waarschuwingen en logging prestatiemetingen mogelijk zijn. Het spel kan zo worden gevolgd en geoptimaliseerd tot op individueel gameserver niveau. i3D.net diensten omvatten het beheer over de gehele stack (implementaties, patching, configuratie wijzigingen en het automatisch genereren van XLSP configs). Klanten kunnen er te alle tijden voor kiezen de gehoste services te beheren via het control panel.Ons ontwikkelteam kan applicaties, portals en instrumenten aanpassen aan de specifieke behoeften van uw systemen en titels.


De belangrijkste kenmerken van ons Control Panel:

 • Automatisch schalende capaciteity
 • Ondersteunend in het schrijven van SG sgconfig en LSP proxy bestanden
 • 1 portaal voor lancering, beheer en monitoring van online titels
 • Werkt op elk beschikbaar platform

24/7 bemande NOC

Onze Network Operation Centers (NOC's) zijn gevestigd in de VS en Europa en zorgen voor een continue monitoring van de gehele infrastructuur ter ondersteuning van uw serverinfrastructuur. Onze apparaten en verbindingen van individuele gameservers tot de verbindingen van ons wereldwijde netwerk worden constant gescant om optimale prestaties te garanderen. i3D.net maakt gebruik van een combinatie van eigen software en industrie gestandaardiseerde software om beschikbaarheid van diensten, het verbuik van bronnen, speler verbruik / capaciteit en een verscheidenheid van andere prestatiemaatstaven te volgen. Deze eigen software is ons in-house ontwikkelde control panel dat ons in staat stelt transits te controleren tot aan de laatst aangesloten ISP op latencies en pakket verlies. Ook kunnen wij dit bij eventuele problemen waar mogelijk direct oplossen. Onze fout monitoringsprotocollen bieden real-time gebeurtenis meldingen voor servers en netwerkapparatuur bestaande uit onder andere proces-status, bestandssysteem capaciteit en back-up succes / mislukking.i3D.net houdt ook toezicht op kern besturingssystemen, applicatie- en systeemgebeurtenissen zodat problemen van server tot netwerkniveau kunnen worden geïdentificeerd en zo snel mogelijk kunnen worden opgelost zonder dat uw klantenkring hier iets van merkt.


Netwerk Monitoring

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van een hosting oplossingen is het netwerk. Het i3D.net netwerk is volledig redundant om er voor te zorgen dat netwerk problemen die onze dienstverlening beïnvloed tot een absoluut minimum worden beperkt. De gehele interne netwerkinfrastructuur wordt gemonitord om vroege tekenen van mogelijke problemen of congestie in het vroegste stadia op te pikken. Daarnaast zijn de top netwerken waar onze bandbreedte naar wordt verzonden 24/7 gemonitord om te garanderen dat problemen kunnen worden opgespoord met de grootste nauwkeurigheid. Externe monitorservers zijn geconfigureerd op onze verschillende locaties en bieden controle vanaf meerdere locaties.


Zou u een back-end systeem op een externe locatie hebben waar uw project afhankelijk van is, dan is het mogelijk om uitgebreide monitoring of point to point aansluitingen te verkrijgen om maximale stabiliteit te bieden.


Alle diensten gehost door i3D.net kunnen aanspraak maken op de uitgebreide hardware en instance monitoring systemen die bij het i3D.net Control Panel horen. Servers worden in de gaten gehouden op meerdere niveaus. Het Control Panel is in staat om toezicht te houden op zowel server als instance niveau met betrekking tot het gebruik van bronnen, uptime en reactietijd. Als een parameter zijn vooraf gedefinieerde waarden dreigt te overschrijden zal er een waarschuwing volgen.