Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language

Webhosting bij i3D.net

Webhosting is een betaalbare webhosting oplossing waar meerdere klanten dezelfde server delen. De servers worden beheerd door i3D.net en bieden een stabiele, en veilige omgeving voor uw web hosting. i3D.net’s webhosting is een populaire keuze voor webhosting omdat het een zeer stabiele en gemakkelijk beheersbaar hosting platform biedt. DirectAdmin is het meest bekend en voorkomend control panel en staat bekend om de eenvoudig te gebruiken web interface voor het beheren van uw websites.Web Backup

Om uw web data veilig te stellen, kunnen wij u voorzien van ons eigen veilige web backup dienst. In het configuratieproces heeft u de optie om een web backup te laten maken op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis.

Gratis Domeinnaam

Bij al onze webhosting pakketten kunt u gratis één domeinnaam registreren. U heeft hierbij de keuze uit populaire domeinen als .com, .net, .nl, .be, .de, .fr, .es, .co.uk, .eu en .org.

DirectAdmin Control Panel

Bij i3D.net worden alle shared webhosting pakketten geleverd met i3D.net’s eigen versie van het DirectAdmin control panel. Dit krachtige control panel bevat honderden functies en features, waaronder Installatron en ons geraffineerde anti-spam filter, en is erg simpel in gebruik.

Volledig beveiligde servers

Gebruik makende van enterprise level hard- en software firewalls zijn de i3D.net servers beveiligd volgens de hoogst mogelijke standaarden. Hiermee biedt i3D.net de best beveiligde webhosting servers van de markt aan.

Installatron: Simpel Apps installeren

Een belangrijke feature van ons DirectAdmin control panel is Installatron. Dit is een one-click web applicatie installer waarmee blogs, forums, shops en andere web applicaties gemakkelijk op uw website kunnen worden geïnstalleerd. Hiermee kunt u direct aan de slag, zonder dat u eerst uren de documentatie hoeft te raadplegen. Onderstaand vindt u een overzicht van enkele populaire applicaties die slechts met 1 muisklik te installeren zijn.

Drupal

Drupal is an open-source and free content management framework written in PHP. It is used as back-end framework for at least 3% of all web sites worldwide ranging from government sites to corporate, political and personal blogs.

Wordpress

WordPress is wereldwijd de nummer 1 gratis en opensource blog applicatie. WordPress wordt elke dag gebruikt door tientallen miljoen mensen gebruikt en miljoenen blogs worden aangedreven door WordPress.

Joomla

Joomla! is een opensource en gratis content management system (CMS) voor het publiceren van web content. Joomla! is al meer dan 50 miljoen keer gedownload en is het op 1 na meest gebruikte CMS systeem op het web.

WHMCS

WHMCS is een alles-in-een cliënt management, facturering en support oplossing voor online bedrijven. Het regelt al uw online betaal processen van inschrijving tot en met beëindiging van uw diensten, WHMCS is een krachtige automatisering en support tool.