Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Stijn Koster
CEO
Stijn Koster begon zijn ondernemerschap in 2004 met de start van i3D.net, een wereldwijde hostingaanbieder met een internationaal aanbod. Met een sterke focus op technologie, dienstverlening en perfomance is i3D.net in de afgelopen tien jaar doorgegroeid tot een hosting provider met een aanbod van meer dan 10.000 fysieke servers. in 2009 heeft Stijn SmartDC opgericht; een datacenter dienstverlener met meer dan 4500m2 aan datacentervloer in Nederland. Twee jaar later is hij Game Blocks begonnen; een softwareleverancier die middleware ontwikkelt voor de game industrie. De bedrijven van Stijn hebben verschillende awards gewonnen waaronder meerdere noteringen in Deloitte’s Technology Fast 500 EMEA en in de FD Gouden Gazellen. Met i3D.net won hij de FD Gouden Gazellen award voor snelst groeiend, winstgevend bedrijf in de provincie Zuid-Holland tussen 2009-2012. Stijn heeft een sterke focus op groei en expansie door het ontwikkelen van innoverende technologie die de grenzen van de huidige techniek opzoeken voor projecten op allerlei platformen.
Rick Sloot
COO
Rick begon bij i3D.net in 2005 waarbij hij zich focuste op (game)serverbeheer en support. In de daaropvolgende jaren groeide Rick naar de positie van Chief Operating Officer (COO), zijn huidige positie, waar hij lid is van het management team en verantwoordelijk is voor de dagelijkse bedrijfsvoering binnen i3D.net. Naast zijn managementtaken is Rick verantwoordelijk voor de inkoop en belangrijke sales beslissingen. Rick ondersteunt elk team binnen i3D.net en zorgt ervoor dat ze zo optimaal mogelijk presteren. Ervoor zorgen dat klanten tevreden zijn is één van Ricks passies en dus is het bereiken van optimale klanttevredenheid zijn belangrijkste doel. Tijdens grote projecten staat Rick altijd paraat voor ondersteuning. Momenteel houdt Rick zich voornamelijk bezig met accountmanagement van Enterprise klanten, i3D.net’s Cloud propositie en de uitbreiding van i3D.net’s dienstverlening op meerdere locaties wereldwijd.
Stefan Ideler
CTO
Stefan is sinds de oprichting van i3D.net in 2004 bij het bedrijf en bekleedt de positie van Chief Technical Officer (CTO). In de afgelopen 10 jaar is Stefan verantwoordelijk geworden voor het oplossen en voorkomen van technische problemen die kunnen ontstaan bij het schalen van duizenden servers en het integreren van diensten waarbij zowel publieke- als private Cloud verspreid zijn over meerdere locaties. Stefan focust zich op het bouwen en bijhouden van i3D.net’s wereldwijde netwerk, zodat het aan de alsmaar groeiende vraag, van i3D.net’s gaming en Enterprise klanten naar capaciteit, lage latency en betrouwbare connectiviteit, blijft voldoen. Stefans huidige uitdagingen zijn om i3D.net’s dienstaanbod uit te breiden naar opkomende markten als Brazilië, China en het Midden-Oosten. Het voldoen aan de alsmaar toenemende vraag, naar stabiele connectiviteit en cloudintergratie van wereldwijde operaties, is wat Stefan het beste doet.
Frank Rozemulder
CFO
Frank werd in 2016 aangesteld voor de functie van Chief Financial Officer, waarin hij onder andere verantwoordelijk is voor de financiële huishouding en Human Resources binnen i3D.net. Zijn carrière begon bij Rabobank, waar hij ervaring op deed in het analyseren van verschillende soorten (non) financiële informatie, het werken met risicomodellen, het beheer van klantrelaties en corporate finance en credit risk management. Met ruim zeven jaar ervaring in het bankwezen en een Master in zowel Economie als Recht bleek Frank de perfecte CFO voor i3D.net. Zijn grootste uitdaging zit in het automatiseren van de processen binnen de organisatie, voor een geoptimaliseerde en efficiënte bedrijfsvoering.
Emile Schouwstra
CCO
Emile Schouwstra versterkt sinds 2016 het managementteam van i3D.net als Chief Commercial Officer, en is in die rol verantwoordelijk voor de sales- en marketingactiviteiten van i3D.net. Emile ziet zichzelf als een digitale atleet, met een enorme passie en interesse voor IT, Internet, innovatie, sales en mensen in het algemeen. Emile groeide op met computers als de Phillips P2000T en was fervent gebruiker van de Commodore 64 waarmee dan ook de eerste schreden op het internet werden gezet. Hierdoor werd een carrière in de ICT ook al snel als vanzelfsprekend gezien. Het fundament van zijn loopbaan werd gelegd bij IBM Amsterdam, en later werkte hij onder andere bij Bull, Dell en Detron. Cloud, hosting en datacenter diensten lopen als een rode draad door zijn carrière. Emile houdt zich binnen i3D.net met name bezig met het verder uitbouwen van het commercieel team, partners/resellers, samenwerking met de diverse vendors en de introductie van het wereldwijde i3D.net platform in de zakelijke markt.