Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language

Hardware SLA

i3D.net biedt verschillende SLA diensten voor uw hardware, in het geval een hoger serviceniveau nodig is om de continuïteit van de dienstverlening van uw bedrijf te waarborgen is dat dus mogelijk. Door het kiezen van de juiste SLA zorgen voor de juiste ondersteuning en een maximale productiviteit van uw bedrijfskritische servers. Met onze Complete Care service bieden wij monitoring diensten en houden wij onze klanten op de hoogte van eventuele uitval door middel van een sms of een e-mail. In geval van een continue storing wordt de i3D.net support desk gewaarschuwd en wordt er direct een engineer ingezet.

Natuurlijk is alle i3D.net hardware standaard gedekt in onze best-effort SLA, hier valt ook het bieden van ondersteuning bij het vervangen van defecte hardware componenten onder net als kosteloze arbeid, inclusief van het opnieuw installeren van de nodige besturingssystemen of software. Echter, als uw Recovery Time Objective (RTO) stelt dat de standaard SLA de toegestane reparatietijd overschrijdt, bieden wij Silver, Gold en Platinum SLA opties om uw RTO en RPO beleid volledig te ondersteunen.


Netwerk SLA

i3D.net beheert een trans-Atlantische MPLS backbone voor transport-en IP-transit diensten. Ons primaire datacenter is gevestigd in Rotterdam, Nederland, van waaruit we een 793 Gigabit netwerk capaciteit onder AS49544 beheren. Het i3D.net datacenter is geclassificeerd als Tier 3+ en is volledig uitgerust met diverse Uninterruptible Power Supplies (UPS) en back-up diesel generatoren om MegaWatts aan stroom redundantie te garanderen. Daarnaast is i3D.net carrier neutraal en zorgen onze MPLS en BGP-diensten voor de hoogste uptime garanties in alle mogelijke scenario's. i3D.net biedt een uptime garantie van maximaal 99,99% buiten het geplande onderhoud aan alle netwerkdiensten.


Ondersteuning & service

Al onze switches en netwerk apparatuur worden continu gemonitord door onze monitoring software. U kunt ervoor kiezen om een sms of een mail te ontvangen op het moment dat een probleem wordt gedetecteerd op uw servers. Deze dienst is standaard opgenomen in alle SLA's, buiten de best effort SLA, en in het i3D.net CompleteCare pakket. We hebben verschillende SLA opties beschikbaar voor uw servers. U kunt zelf bepalen welke SLA te kiezen door het balanceren van de kosten tegenover uw wensen. De best effort SLA is standaard opgenomen bij alle diensten.


2 uur Reactie tijd
6 uur Oplos tijd
€ 500 per server

Premium SLA

PREMIUM SLA's zijn onze top tier SLA opties. Cliënten met dit SLA niveau hebben 24/7 noodhulp om ervoor te zorgen dat elke openstaande kwestie met hun servers snel wordt opgelost. Een tweede server zal in hetzelfde rek worden geplaatst, met dezelfde hardware om volledige redundantie aan te bieden voor hun kritische gegevens.

Voorbeeld

Bij een hardware-uitval of uitval veroorzaakt door een onbekend probleem, kan opdrachtgever direct over schakelen naar het back-up systeem.

8 uur Reactie tijd
12 uur Oplos tijd
€ 200 per server

Kantoor Uren - Prioriteit: Medium

i3D.net standaard SLA's omvatten geen 24/7 alarmnummers. Een standaard SLA garandeert een oplossingstijd van maximaal 12 uur (nadat het probleem is gecommuniceerd naar onze engineers), 7 dagen per week, binnen de kantooruren.

Voorbeeld

  • Een enkele netwerk route is down.
  • CPU / RAM / DISK gebruik nadert de limiet.
  • RAID-array in een gedegradeerde toestand.
  • Wijzigingen moeten worden aangebracht in de server / configuraties.

12 uur reactie tijd
48 Hours Resolve tijd
€ 115 per server

Kantoor Uren - Prioriteit: Low

i3D.net standaard SLA's omvatten geen 24/7 alarmnummers. U bent verzekerd van een oplostijd van maximaal 48 uur binnen kantooruren.

Voorbeeld

  • Voorbereiding voor een aanstaande gebeurtenis.
  • herstellen van een enkel back-up bestand.
  • Routinematige administratieve taken (user management, systeem patchen).

Best Effort
Best Effort
Standaard bij alle servers

Best Effort SLA

Standaard meegeleverd op alle servers. Voor lage prioritaire projecten. Problemen worden opgelost op basis van onze best effort. Dell / HP 24 uurs vervanging van hardware ondersteuning is inbegrepen bij alle servers in geval van hardwarestoring. Problemen worden normaal gesproken binnen 24 uur opgelost.

Voorbeeld

Bij een hardware-uitval of uitval veroorzaakt door een onbekend probleem, kan opdrachtgever direct over schakelen naar het back-up systeem.


Optioneel te verkrijgen bij iedere server is het i3D.net Complete Care package:


24/7
Server Monitoring
Standaard meegeleverd op alle servers. Voor lage prioritaire projecten. Problemen worden opgelost op basis van onze best effort. Dell / HP 24 uurs vervanging van hardware ondersteuning is opgenomen op alle servers in geval van hardwarestoring. Problemen worden doorgaans opgelost met een maximum oplostijd van 24 uur.
Security
checkups
i3D.net bewaakt de veiligheid van alle diensten. Als een probleem wordt ontdekt wordt direct een i3D.net engineer ingezet om dit snel op te lossen.
OS
Patching
Beveiliging en kritische patches voor de Operating systemen die worden beheerd door i3D.net. Uw systeem zal te allen tijden up to date zijn. Het aanbrengen van servers patches gebeurt tijdens vooraf bepaalde onderhoudswerkzaamheden.
i3D.net
Account Manager
i3D.net kent u een account manager toe voor uw service. Deze manager zal uw belangrijkste aanspreekpunt zijn bij eventuele problemen en kan snel aanvullende engineers toewijzen wanneer dat nodig is. Uw accountmanager is uw eerste aanspreekpunt waardoor we duidelijk en adequaat kunnen communiceren en reageren op eventuele problemen.
Server setup and maintenance
i3D.net engineers zullen de setup en het onderhoud van uw servers verzorgen, ook het aanbrengen van wijzigingen kunnen zij op verzoek voor u afhandelen. (Software en Hardware gerelateerd).
Capacity
planning:
i3D.net zal nauwlettend toezien op uw server capaciteit. Ons monitoringsysteem is het middel om nauwkeurige informatie te verstrekken over de huidige capaciteit en tijdige updates te geven over wanneer de capaciteit upgrades nodig zijn.
Free reinstalls/
remote hands
Elk netwerk en server probleem wordt opgelost door i3D.net engineers. U krijgt 2 uur per maand gratis remote hands en herinstallaties zijn gratis. (alle patches of werk aan uw server wordt gerekend als remote hands).
DDoS
traffic protection
Mocht een DDoS aanval optreden op uw servers dan zult u niet verantwoordelijk zijn voor eventuele extra bandbreedte overusage kosten. bandwidth overuse charges.
Monthly Fee
€ 150 / server

Contactgegevens

Een korte beschrijving van ons contactformulier beleid en richtlijnen voor beoordeling van problemen.


Alle PREMIUM SLA opties servers worden 24/7 gemonitord op eventuele verbindingsproblemen. Engineers krijgen een alarm zodra de servers niet bereikbaar zijn. Op dat moment wordt ook een waarschuwing verstuurd naar een opgegeven lijst met contacten (e-mail/telefoon/etc.) over een probleem met de service. Onze engineers zijn dan ook over de kwestie geïnformeerd en zij zullen de kwestie afhankelijk van het SLA niveau beoordelen en ofwel het probleem onmiddellijk oplossen of zij plannen een datum en tijd wanneer het probleem zal worden opgelost (indien niet kritisch).

Zodra alle openstaande problemen aan de dienst zijn opgelost zal er een rapport worden verstrekt. Het rapport bevat de oorzaak van het probleem (indien bekend), de termijn, de impact op de dienstverlening en hoe het probleem werd opgelost door onze engineers.

Alle servers zijn uitgerust met remote reboot functionaliteit, zodat servers (zelfs wanneer deze niet reageren) kunnen worden opgestart vanaf een externe locatie. Dit is mogelijk zonder contact met de i3D.net engineers.

Als er problemen worden ontdekt voordat onze engineers dit opmerken is het mogelijk om een 24/7 noodnummer bellen voor directe ondersteuning (Op i3D.net PREMIUM SLA's). Dit zijn directe contacten met i3D.net engineers die kunnen worden benaderd om het probleem op te lossen. On SLA's without 24/7 support our normal support channels (Phone/Email/Ticket/Live Support) can be used. These contact methods can be found at the i3D.net website. No remote hands fees are charged for hardware replacements.