Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language

i3D.net Online Backup

Bij i3D.net worden alle webhosting pakketten geleverd met i3D.net’s eigen versie van het DirectAdmin control panel. Dit krachtige control panel bevat honderden functies en is erg simpel in gebruik. Doordat het control panel gemakkelijk in gebruik is kunt u direct aan de slag, zonder dat u eerst uren de documentatie raad hoeft te plegen.


FTP Backup

De online FTP Backup die i3D.net aanbiedt kan gebruikt worden met het DirectAdmin control panel. De i3D.net technici zijn altijd bereid u te helpen bij uw backup configuratie. In de meest recente versies van Widows, Mac OSX en Linux is het mogelijk om een (s)FTP site als externe opslaglocatie op te slaan. Uw computer herkent de FTP locatie dan als een externe harde schijf. Op deze manier kunt u zeer eenvoudig uw bestanden opslaan. Deze online backup oplossing is uiterst geschikt voor programma’s als Time Machine en Windows Backup. De FTP backups zijn niet encrypted, maar ze zijn eenvoudig te herstellen in gevallen van nood. Wees gerust dat alle gegevens uiterst veilig worden opgeslagen op onze backup-servers in een van onze top beveiligde datacenters.


Cloud Sync

Zet al uw eigen bestanden, optioneel beveiligd met een wachtwoord, in de cloud en deel ze eenvoudig online met vrienden of collega's. Met onze synchronisatie software zet u gemakkelijk al uw gewenste documenten online. Via deze software kunt u uw bestanden op iedere computer downloaden en beheren. Daarnaast is beheer en downloaden van de bestanden via de webbrowser mogelijk. Er zit geen limiet op het aantal apparaten per account. De software is volledig gratis en werkt op Windows, Linux, Android en alle iOS apparaten. Met behulp van de eenvoudig te gebruiken software is het mogelijk om online berichten achter te laten voor uw collega's, zodat u commentaar kunt plaatsen bij het gemaakte ontwerp of met een hele groep kunt discussiëren over een bepaald bestand. Wilt u input van iemand die geen toegang heeft tot het online programma, dan kunt u ieder bestand met 1 druk op de knop delen met die persoon.


Software Backup

Onze online backup software biedt u een eenvoudige en zeer betrouwbare backup oplossing. Al uw gegevens worden online en veilig op Nederlandse servers opgeslagen. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technieken worden alleen uw gewijzigde bestanden verstuurd naar onze online backup omgeving. Een eenvoudige internetverbinding is dus al voldoende om uw waardevolle data veilig te stellen.


Door de AES encryptie weet u zeker dat al uw bestanden voor buitenstaanders onleesbaar zijn, hiermee is onze online backup software uitermate geschikt voor boekhouders, tandartsen, financiële instellingen en andere bedrijven die klantgevoelige informatie bewaren. Onze oplossing uitproberen? Vraag dan de gratis demo aan zonder verplichtingen. Wij weten zeker dat u het gebruiksgemak en de vele functies zult waarderen.


Wij ondersteunen

Bestands-backups
Network Attached Storage (NAS)
Microsoft Exchange
Microsoft SQL Server
MySQL
Volume Shadow Copy
System State Backup
Hyper-V

Overige features

Pre- en post-backupscripts
Filters op basis van bestandsextensie
Geavanceerde filters
Reminder bij uitloggen
Computer afsluiten na backup
Lokale kopieën

Backupschema

Dagelijks
Wekelijks
MaandelijksMaandelijks Bedrag:
Jaarlijks
Meerdere backupschema's

Bewaarbeleid

Per week/maand/kwartaal/jaar
256 bit AES encryptie
Gebruikersnaam & wachtwoord

Systeemeisen Softwarebackup

Voor het gebruik van software backup dient uw systeem minimaal aan de onderstaande eisen te voldoen.


Let op: Bij gebruik van onze backupsoftware kan hetzelfde account gebruikt worden op meerdere servers. Deze servers kunnen verschillende operating systems gebruiken.

Windows MacOS X UNIX/Linux Novell Netware

Operating System Server:
Windows Server 2003, 2008, 2008R2, 2012, 2012R2 / SBS 2003, 2008, 2011

Operating System Server:
Mac OS X v10.x

Operating System Server:
FreeBSD, AIX, Cent-OS, Red-Hat, Solaris, SCO Unix, nearly all Linux-distributions

Operating System Server:
Novell NetWare 5.1 or higher
Operating System Client:
Windows Vista / Windows 7 / Windows 8

Operating System Client:
Mac OS X v10.x

Operating System Client:
FreeBSD, AIX, Cent-OS, Red-Hat, Solaris, SCO Unix, nearly all Linux-distributions

Operating System Client:
N/A

Geheugen:
256 MB

Geheugen:
256 MB

Geheugen:
256 MB

Geheugen:
50 MB

Opslagruimte:
200 MB

Opslagruimte:
50 MB

Opslagruimte:
200 MB

Opslagruimte:
50 MB

Apple Java2 Standard Edition 1.4.x or higher Novell JVM 1.4.x or higher
Perl v5.8.4 or higher