Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language

i3D.net Wereldwijde Schaalbaarheid

De i3D.net Voordelen

  • i3D.net host al XLSP titels sinds 2007
  • Doelbewust ontwikkelde software voor het genereren van XLSP configuraties
  • Multi-platform, wereldwijd via een enkele portal
  • We verzorgen momenteel de hosting voor de grootste titels
  • Experts in snel schaalbare capaciteit
  • CDSA gecertificeerd op het gebied van Content Protection en Veiligheid
  • ISO/IEC 27001 geauditeerde hosting
  • Onze trackrecord bestaat onder andere uit de #1 Xbox Arcade game en de grootste >60 speler game instances
  • 24x7 support
  • On-site ondersteuning tijdens beta en lancering

Als wereldwijde managed hosting leverancier kan i3D.net duizenden servers wereldwijd inzetten voor uw titels. Na een eerste bestelling garanderen wij additionele server implementatie op al onze locaties binnen 72 uur. Om de flexibiliteit voor game releases te verbeteren bieden wij standby servers om ervoor te zorgen dat een geschikte inventarisatie van hardware beschikbaar is om mijlpalen van de consumentenvraag zoals open beta's, demo's, lanceringen en downloadbare content (DLC) voor te blijven. Standaard hardware configuraties kunnen vaak binnen 24 uur geimplementeerd worden en ingezet voor periodes zo kort als 60 dagen.

Globaal Bereik

i3D.net heeft datacenter locaties wereldwijd. Dit wereldwijde bereik geeft maximale flexibiliteit aan onze klanten. Alle datacenters maken gebruik van de best beschikbare lokale netwerken en vooraf geselecteerde wereldwijde transit providers voor geoptimaliseerde connectiviteit, geminimaliseerde latency en systemische redundantie. Primaire locaties zijn: Verenigde Staten (California, Florida, Georgia, Texas, Virginia), Canada (Toronto), Verenigd Koninkrijk (Londen), Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Heerlen), Frankrijk (Parijs), Duitsland (Frankfurt), Polen (Warschau), Rusland (Moskou), Brazilië (Sao Paulo), Japan (Tokyo), Australië (Sydney), China (Hong Kong), Singapore en Zuid-Afrika (Johannesburg).


Wereldwijde Prestaties

i3D.net biedt 99,99% uptime garanties met aandacht voor hardware, stroom, en netwerkapparaten (waaronder firewalls, load balancers, routers en switches) en zelfs 100% wereldwijde uptime garanties in High Availability clusters. Het vermogen om data te zenden en te ontvangen wordt hierdoor gemaximaliseerd op elke Point-of-Presence van i3D.net. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de reparatie of vervanging van hardware componenten en servers zonder kosten voor u, meestal binnen 1 uur na de storing.


Control Panel

Ons eigen control panel is een niet blokkerende en niet storende middleware applicatie die draait op zowel Windows als Linux. Het control panel ondersteunt PC, XBOX360 (XLSP) en PlayStation 3 server platformen. Ingebouwde functies zorgen voor eenvoudig beheer van grote game server clusters op alle locaties. Ons control panel voldoet aan de Third Party Hosting richtlijnen van Microsoft.Het beheert en controleert alle diensten waardoor gedetailleerde real-time waarschuwingen en logging prestatiemetingen mogelijk zijn. Het spel kan zo worden gevolgd en geoptimaliseerd tot op individueel gameserver niveau. i3D.net diensten omvatten het beheer over de gehele stack (implementaties, patching, configuratie wijzigingen en het automatisch genereren van XLSP configs). Klanten kunnen er te alle tijden voor kiezen de gehoste services te beheren via het control panel.Ons ontwikkelteam kan applicaties, portals en instrumenten aanpassen aan de specifieke behoeften van uw systemen en titels.


Monitoring

Onze Network Operation Centers (NOC) zijn gevestigd in de VS en Europa en zorgen voor een continue monitoring van de gehele infrastructuur ter ondersteuning van uw serverinfrastructuur. Onze apparaten en verbindingen van individuele gameservers en van het wereldwijde netwerk worden constant gescant om optimale prestaties te garanderen. i3D.net maakt gebruik van een combinatie van eigen software en industrie gestandaardiseerde software om beschikbaarheid van diensten, het verbuik van bronnen, speler verbruik / capaciteit en een verscheidenheid van andere prestatiemaatstaven te volgen. Deze eigen software is ons in-house ontwikkelde control panel dat ons in staat stelt transits te controleren tot aan de laatst aangesloten ISP op latencies en pakket verlies. Ook kunnen wij dit bij eventuele problemen waar mogelijk direct oplossen.Onze fout monitoringsprotocollen bieden real-time gebeurtenis meldingen voor servers en netwerkapparatuur bestaande uit onder andere proces-status, bestandssysteem capaciteit en back-up succes / mislukking. i3D.net houdt ook toezicht op kern besturingssystemen, applicatie- en systeemgebeurtenissen zodat problemen van server tot netwerkniveau kunnen worden geïdentificeerd en zo snel mogelijk kunnen worden opgelost zonder dat uw klantenkring hier iets van merkt.


Veiligheid

Al onze datacenters zijn volledig PCI compliant (onsite fysieke veiligheid, gesloten CCTV-systemen, sleutelkaart gereguleerd en beperkte toegangsgebieden). Onze Noord-Amerikaanse datacenters zijn tevens SAS70 Type II gecertificeerd en alle datacenters hebben accreditatie van de Content Delivery and Storage Association (CDSA). Om ervoor te zorgen dat uw servers draaien in optimale omgevingscondities, maken de HVAC-systemen gebruik van volledige deeltjesfiltering en de vochtigheid en klimaat controles voldoen aan alle ASHRAE Guidelines. We maken ook gebruik van on-site generators en noodstroomvoorzieningen om een redundante voeding te kunnen bieden, mocht een kritisch incident zich voordoen op het lokale elektriciteitsnet. We zetten dit kracht bij met een 100% Vermogen SLA. Al onze datacenters maken overigens uitsluitend gebruik van hernieuwbare energiebronnen.


Proof of Concept (PoC)

We komen graag bij u langs om een demo van onze services te tonen of organizeren graag een conference call om een online demo te geven. i3D.net is ook beschikbaar voor het opleveren van een Proof of Concept in een live productieomgeving.