Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language

i3D.net Game Monitoring

De i3D.net Voordelen

 • Eigen klant portal voor het monitoren van games, spelers en systemen
 • Verbind met het spel, uw back-end en de meeste andere databronnen
 • Volledig aanpasbaar aan eigen wensen
 • Multi-platform, wereldwijd via een enkele portal
 • We verzorgen momenteel de hosting voor de grootste titels
 • Onze trackrecord bestaat onder andere uit de #1 Xbox Arcade game en de grootste >60 speler game instances
 • 24x7 support
 • On-site ondersteuning tijdens beta en lancering
 • Experts in snel schaalbare capaciteit
 • CDSA gecertificeert op Content Protection & Veiligheid
 • ISO/IEC 27001 audited datacenters

Onze Network Operation Centers (NOC) zijn gevestigd in de VS en Europa en zorgen voor een continue monitoring van de gehele infrastructuur ter ondersteuning van uw serverinfrastructuur.Onze apparaten en verbindingen van individuele gameservers en van het wereldwijde netwerk worden constant gescant om optimale prestaties te garanderen. i3D.net maakt gebruik van een combinatie van eigen software en industrie gestandaardiseerde software om beschikbaarheid van diensten, het verbuik van bronnen, speler verbruik / capaciteit en een verscheidenheid van andere prestatiemaatstaven te volgen. Deze eigen software is ons in-house ontwikkelde control panel dat ons in staat stelt transits te controleren tot aan de laatst aangesloten ISP op latencies en pakket verlies. Ook kunnen wij dit bij eventuele problemen waar mogelijk direct oplossen.Onze fout monitoringsprotocollen bieden real-time gebeurtenis meldingen voor servers en netwerkapparatuur bestaande uit onder andere proces-status, bestandssysteem capaciteit en back-up succes / mislukking. i3D.net houdt ook toezicht op kern besturingssystemen, applicatie- en systeemgebeurtenissen zodat problemen van server tot netwerkniveau kunnen worden geïdentificeerd en zo snel mogelijk kunnen worden opgelost zonder dat uw klantenkring hier iets van merkt.


Game Monitoring en Control Panel

Ons eigen control panel is een niet blokkerende en niet storende middleware applicatie die draait op zowel Windows als Linux. Het control panel ondersteunt PC, XBOX360 (XLSP) en PlayStation 3 server platformen. Ingebouwde functies zorgen voor eenvoudig beheer van grote game server clusters op alle locaties. Ons control panel voldoet aan de Third Party Hosting richtlijnen van Microsoft. Het beheert en controleert alle diensten waardoor gedetailleerde real-time waarschuwingen en logging prestatiemetingen mogelijk zijn. Het spel kan zo worden gevolgd en geoptimaliseerd tot op individueel gameserver niveau. i3D.net diensten omvatten het beheer over de gehele stack (implementaties, patching, configuratie wijzigingen en het automatisch genereren van XLSP configs). Klanten kunnen er te alle tijden voor kiezen de gehoste services te beheren via het control panel. Ons ontwikkelteam kan applicaties, portals en instrumenten aanpassen aan de specifieke behoeften van uw systemen en titels.


Rapportage

i3D.net bewaakt en rapporteert een breed scala van op maat te maken key performance indicators (KPI's) van onze klanten voor elke server, elke locatie, elk continent en wereldwijd in real-time. Deze statistieken bieden volledige transparantie van het besturingssysteem (CPU, RAM, Disk), geselecteerde applicaties (statistieken, gebruikers, throughput) en databases (caching, prestaties, succesvolle transacties).


Proof of Concept

We komen graag bij u langs om een demo van onze services te tonen of organizeren graag een conference call om een online demo te geven. i3D.net is ook beschikbaar voor het opleveren van een Proof of Concept in een live productieomgeving.