Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language

Managed Hosting bij i3D.net:

  • Experts in schalen!
  • Brocade en Microsoft gecertificeerde specialisten
  • 24/7/365 beschikbaarheid
  • Verticaal eigendom: datacenter, network, servers, software
  • Tot 99,999% uptime SLA
  • Multi-platform, wereldwijd via een enkele portal
  • Experts in snel schalende capaciteit
  • CDSA gecertificeert op Content Protection & Veiligheid
  • ISO/IEC 27001 audited datacenters

Managed Hosting

Managed hosting diensten van i3D.net verleent onze klanten toegang tot alle niveaus van een centraal beheerde IT-omgeving. Of dit nu betekent dat u zich abonneert op datacenter-diensten, hardware beheer, virtuele omgeving, het besturingssysteem of de applicatielaag, volgende back-up services, security updates of monitoring diensten, het is helemaal aan onze klanten. i3D.net neemt het voortouw in de strategische planning in samenwerking met de klant, op basis van de specifieke eisen van de klant, voor het definiëren van uitgebreide afspraken over verantwoordelijkheden en uitvoering. Ook biedt i3D.net alle benodigde expertise om bij de klant de last van het IT-beheer te verlichten. Onze klanten kunnen op hun beurt middelen vrijmaken en zich echt weer richten op hun core business!

Wij bieden een schaalbaar infrastructuur platform om on-demand te groeien en te ontmantelen. Met meer dan 8,250 servers in 24 datacenters wereldwijd, is i3D.net in staat om op te schalen naar een enorme capaciteit.

Bedrijfskritische oplossingen

i3D.net managed hosting services zijn geschikt voor veeleisende zakelijke klanten die het hoogste niveau van prestaties, beveiliging en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties en gegevens zoeken. Ook kleine en middelgrote bedrijven die van oudsher op zoek zijn naar een kosten effectief en schaalbaar hosting platform kunnen bij i3D.net terecht. Naast managed hosting services biedt i3D.net ook cloud hosting, of een hybride dienst, voor het beveiligen van bedrijfskritische gegevens naast een schaalbare hosting platform voor webservices. Met meer dan 10 jaar ervaring in de hosting markt beschikt i3D.net over de benodigde expertise in het ondersteunen van klanten met industrie specifieke wensen en behoeften. We passen deze inzichten naadloos toe in de zorgsector, accountancy, logistieke sector, onderwijs, de lokale overheid en natuurlijk de IT-industrie


Wereldwijd bereik

i3D.net heeft datacenter locaties wereldwijd. Dit wereldwijde bereik geeft maximale flexibiliteit aan onze klanten. Alle datacenters maken gebruik van de best beschikbare lokale netwerken en vooraf geselecteerde wereldwijde transit providers voor geoptimaliseerde connectiviteit, geminimaliseerde latency en systemische redundantie. Primaire locaties zijn: Verenigde Staten (California, Florida, Georgia, Texas, Virginia), Canada (Toronto), Verenigd Koninkrijk (Londen), Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Heerlen), Frankrijk (Parijs), Duitsland (Frankfurt), Polen (Warschau), Rusland (Moskou), Brazilië (Sao Paulo), Japan (Tokyo), Australië (Sydney), China (Hong Kong), Singapore en Zuid-Afrika (Johannesburg).


Prestatie

i3D.net biedt 99,99% uptime garanties met aandacht voor hardware, stroom, en netwerkapparaten (waaronder firewalls, load balancers, routers en switches) en zelfs 100% wereldwijde uptime garanties in High Availability clusters. Het vermogen om data te zenden en te ontvangen wordt hierdoor gemaximaliseerd op elke Point-of-Presence van i3D.net. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de reparatie of vervanging van hardware componenten en servers zonder kosten voor u, meestal binnen 1 uur na de storing.


Monitoring

Onze Network Operation Centers (NOC's) zijn gevestigd in de VS en Europa en zorgen voor een continue monitoring van de gehele infrastructuur ter ondersteuning van uw serverinfrastructuur. Onze apparaten en verbindingen van individuele gameservers en van het wereldwijde netwerk worden constant gescant om optimale prestaties te garanderen. i3D.net maakt gebruik van een combinatie van eigen software en industrie gestandaardiseerde software om beschikbaarheid van diensten, het verbuik van bronnen, speler verbruik / capaciteit en een verscheidenheid van andere prestatiemaatstaven te volgen. Deze eigen software is ons in-house ontwikkelde control panel dat ons in staat stelt transits te controleren tot aan de laatst aangesloten ISP op latencies en pakket verlies. Ook kunnen wij dit bij eventuele problemen waar mogelijk direct oplossen.
Onze fout monitoringsprotocollen bieden real-time gebeurtenis meldingen voor servers en netwerkapparatuur bestaande uit onder andere proces-status, bestandssysteem capaciteit en back-up succes / mislukking. i3D.net houdt ook toezicht op kern besturingssystemen, applicatie- en systeemgebeurtenissen zodat problemen van server tot netwerkniveau kunnen worden geïdentificeerd en zo snel mogelijk kunnen worden opgelost zonder dat uw klantenkring hier iets van merkt.


Aan de slag

Neem contact op met onze account managers achter de sales & support desk voor een technische intake en ontvang direct een offerte op maat!