Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language

Dell is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige server hardware.

Een optimale ketenpartner

Dell is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige server hardware. ""i3D.net ondersteunt klanten met een betrouwbare, op maat gemaakte ""cloud-infrastructuur gebouwd op Dell-hardware. Daarnaast helpen zij ons met ""het verminderen van het energieverbruik en onze carbon footprint. ""i3D.net bezit en exploiteert ongeveer 6,000 Dell-servers ""wereldwijd. Door onze omvang zijn we sterk gericht op milieuvriendelijke technologie en het verminderen van energieverbruik. Daarnaast proberen we onze vereiste fysieke ruimte zo veel mogelijk te beperken, terwijl we wel onze prestaties en beschikbaarheid verhogen. Bij Dell hebben we een betrouwbare partner gevonden die topkwaliteit hardware kan leveren in zeer korte tijdframes, hierdoor kunnen we snel onze server capaciteit verhogen om aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen.


Dell, i3D.net en Strategische partnership

i3D.net is een wereldwijde Dell OEM-partner en dankzij de wereldwijde support van Dell en hun lijndiensten zijn wij in staat om grote hoeveelheden servercapaciteit te leveren in de 16 i3D.net datacenters wereldwijd. Dell produceert servers op basis van i3D.net specificaties en is in staat om grote hoeveelheden op zeer korte termijn te versturen. i3D.net werkt al nauw samen met Dell sinds 2005. Op een strategisch niveau werken we samen aan high-end technische oplossingen en verschillende Proof of Concepts.


Ondersteuning

Als direct gevolg van onze naadloze samenwerking, kunnen we vertrouwen op de expertise en support van Dell bij het bouwen van onze server- en storage-oplossingen voor onze klanten. Onze alfa proef partnerstatus stelt ons in staat te benchmarken en goed uit te bouwen op nieuwe server modellen voordat ze in massaproductie gaan. Vanwege dit feit zijn onze technici opgeleid in het gebruik van de nieuwste hardware en zelfs gecertificeerd om op een serieuze manier te kunnen meehelpen aan de dedicated server van morgen. Het zorgt ook voor een sterke flexibiliteit en concurrentiepositie in de markt.


i3D.net Case Study

Dell en i3D.net hebben een case study geschreven over de grote schaal waarop Intel E3 servers in de i3D.net datacenters wereldwijd worden ingezet. Deze case study kunt u hier downloaden:i3D.net Case Study door Dell (Engels).