Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language

Hoge Prestatie Bare Metal Servers

Bij i3D.net werken we uitsluitend samen met de hoogste kwaliteit, A-merk, dedicated server fabrikanten als Dell en HP. Bare metal servers van deze fabrikanten leveren de hoogste prestaties. De servers bevatten meer dan genoeg raw power om al uw I/O- en processor intensieve workloads aan te kunnen. Bij onze servers ontvangt u een compleet pakket aan standaard features en diensten. Om optimaal resultaat te bereiken worden alle i3D.net bare metal servers geïntegreerd in ons premium netwerk. Voor volledige controle over uw server omgeving kunt u ervoor kiezen om het DirectAdmin control panel te gebruiken.


Naar eigen wens configureren

In onze productconfigurator heeft u de mogelijkheid om uw dedicated bare metal server volledig naar eigen wens te configureren. Of u nu een 2 TB HDD, een 120 GB SSD of een combinatie van beide wilt, de keus is aan u. Hetzelfde geldt voor andere productspecificaties zoals de CPU, het RAM, het OS en verdere netwerkspecificaties. Bij i3D.net geniet u van complete hardware transparantie.

Beheerde Server Oplossingen

Naast bare metal servers bieden wij volledig beheerde diensten (tot en met de OS laag) aan. Zo kunnen uw servers worden aangesloten op Fortinet hardware dedicated firewalls, Brocade redundante load balancers en Dell & Brocade private switches. Hiermee stellen wij u in staat om uw online IT infrastructuur optimaal te beveiligen. Daarnaast bieden we een diverse set SLA’s aan die beschikbaar zijn in combinatie met elk van onze servers.

Prestatie en Betrouwbaarheid

Een dedicated bare metal server bij i3D.net geeft u de beschikking over een eigen server, waarop u uw website of andere web applicaties plaatst. Omdat uw systeembronnen niet gedeeld worden met andere websites op eenzelfde server voorkomt u dat uw server vertraagt, overspoeld wordt met verkeer of crasht door een andere site op een gedeelde server. Zoekt u een zeer betrouwbare server oplossing met hoge prestaties? Kies dan voor een server oplossing van i3D.net.