Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language

i3D.net Remote Hands (24x7)

i3D.net biedt u als klant de mogelijkheid gebruik te maken van de dienst Remote Hands. Wanneer u niet altijd fysiek aanwezig kunt zijn voor het uitvoeren van routineonderhoud, installaties of acute problemen is de beschikbaarheid van Remote Hands van essentieel belang.

Er kunnen zich altijd onverwachtse situaties zich voordoen waarbij vereist is dat een engineer vrijwel direct ter plaatse is om uw probleem op te lossen of te assisteren in een belangrijke onderhoudstaak. De dienst Remote Hands kan u waardevolle tijd besparen, en dus ook geld.

Onze engineers staan te allen tijde voor u klaar om technische ondersteuning voor geleverde diensten te verrichten, zoals onder andere het vaststellen van problemen, uitvoeren van patching van kabels en installeren van apparatuur.
Voor uitgebreide werkzaamheden bied i3D.net ook volledige beheer, zie hiervoor onze SLA's i3D.net is ook buiten de reguliere werktijden te bereiken en factureert ongeacht de mate van complexiteit € 17.50 in eenheden van 15 minuten.

Aan de slag

Neem contact op met onze account managers voor een technische intake en ontvang direct een offerte op maat!