Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language

Colocatie in i3D.net datacenters

i3D.net biedt colocatie diensten aan in Smartdc Rotterdam. Smartdc is gebouwd in 2009 met behulp van de nieuwste technologieën en wordt bestuurd door een directie met meer dan 10 jaar ervaring op datacenter engineering. Smartdc is gevestigd in de monumentale Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Het datacenter is 3.500 m² groot en biedt tientallen Tier-1 en Tier-2 carriers aan in haar meet-me-room.

Onze colocatie diensten bieden een kosteneffectieve en veilige omgeving voor uw kritische hardware en software. Standaard worden alle colocatie oplossingen geleverd met meerdere gigabit (1000 mbit) of 10 Gigabit netwerk verbindingen voor een redundante koppeling naar uw infrastructuur. Vanaf een kwart rack (secured) ontvangt u bij uw colocatie pakket ook een eigen Power Distribution Unit (PDU). Voldoende koelcapaciteit, uitgebreide connectiviteit en grote generatoren zijn de basis van onze 99,99% uptime SLA op al onze colocatie diensten. i3D.net voorziet haar klanten van een uitgebreid, zelf-ontwikkeld, controle paneel waarin alle serverstatistieken live kunnen worden bijgehouden. Zekerheid van beschikbaarheid en beheer zijn onze expertise.


Datacenters & Netwerk

i3D.net beheert een 3.500 m² groot, carrier-neutraal datacenter in Rotterdam. We maken gebruik van adiabatische koeltechnieken en bereiken zo een PUE waarde van onder de 1.1. Wij maken gebruik van een uniek en innovatief modulair concept: het gehele datacenter is opgebouwd uit suites van 32 tot 100 racks met eigen koeling, stroomzekeringen, blussing en security. Dit stelt ons in staat om elke suite aan te passen aan de behoeften van onze klanten en een ongelooflijke hoeveelheid flexibiliteit te bieden rondom ons colocatie aanbod. Of klanten nu een kleine omgeving opbouwen of een grootschalige privé suite willen hebben voor het opbouwen van een high-density omgeving, wij zijn in staat zijn om ons aanbod aan te passen aan de wensen van onze klanten.

Netwerk connectiviteit wordt geleverd door het i3D.net netwerk (AS49544). Het i3D.net netwerk is een trans-Atlantisch netwerk met een capaciteit van meer dan 344 Gigabit. Het netwerk is redundant aangesloten op meerdere premium transit providers en meer dan 1.700 peers.

Shared Colocatie bij i3D.net

Met shared colocatie bij i3D.net bent u voorzien van een kosteneffectieve en veilige omgeving voor uw kritieke hardware en software. Gebruikers hebben enkel toegang tot hun eigen rack en kunnen alleen in hun eigen suite komen. Onze high-end industriële racks zijn voorzien van combinatiesloten om veiligheid te combineren met flexibiliteit. Het stroomverbruik bij single servers is in het aanbod inbegrepen. Indien u op zoek bent naar internationale connectiviteit, dan kan i3D.net u assisteren als geen ander. Ons Premium Netwerk bestaat uit 22 locaties wereldwijd. Vanuit deze locaties bieden wij IP-Transit, MPLS en remote-peering services met 99,99% uptime SLA mogelijkheden op alle redundant uitgevoerde diensten.


Beveiligde Rack-space bij i3D.net

Al onze datacenters zijn uitgerust met racks geproduceerd door Minkels. i3D.net datacenters gebruiken een multifunctioneel systeem dat specifiek is ontwikkeld om installaties zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Ons geïmplementeerd systeem is bijzonder geschikt voor het ophangen van UTP patch panels, kabellades, telefoonpanelen, switches, routers en overige IT apparatuur. Uw servers worden via een Layer 3 switch verbonden met de meet-me-room. Wij verlenen onze klanten enkel toegang tot hun eigen suite waarna ze alleen toegang hebben tot hun eigen rack. Onze industriële racks worden voorzien van combinatiesloten of sleutelsloten om efficiënte veiligheid gecombineerd met flexibiliteit te waarborgen. Bij colocatie aanbiedingen vanaf een kwart rack factureren wij het stroomverbruik apart. De kosten voor het stroomverbruik bedragen €0,19 per kWh.