Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language

Red Cloud: ongelofelijke kracht

Red Cloud is onze enterprise cloudoplossing gebouwd op Microsoft Azure pack. Redcloud is gebouwd op de beste Dell hardware en is verbonden met ons eigen wereldwijde tier 2 netwerk vanuit ons eigen datacenter in Rotterdam. Gecombineerd met de expertise van onze cloud engineers bieden we een extreem krachtige en robuste clouddienst.


Pakketten

Het opzetten van uw eigen cloudplatform kan niet eenvoudiger dan met Red Cloud. Kies het gewenste cloudpakket en je bent klaar om te starten.

Abonnement

Ons subscriptiepakket biedt een breed scala aan cloudplannen voor een vaste prijs per maand. Bij een subscriptie profiteer je van een lagere prijs, omdat er vooraf resources ingekocht worden. De prijs is afhankelijk van een aantal variabelen, zoals de hoeveelheid virtuele machines (VM’s), cores, RAM en traffic die je nodig hebt.

Pay per Use

Pay per Use is een pakket waarbij je alleen afgerekend wordt op het verbruik per uur. Dit houdt in dat er geen limieten zijn en er wordt achteraf gefactureerd. Met een Pay per Use abonnement kun je cloudkrediet op uw Red Cloud account storten. Met dit krediet kun je, totdat uw krediet op is, zoveel VM’s afnemen als je wilt. Je kredietsaldo kan negatief worden tot het bedrag van je eerste storting.

High Volume

High Volume biedt de beste abonnementen voor diegenen die van plan zijn om over een langere periode veel VM’s af te nemen. Deze abonnementen zijn erg geschikt voor cloud resellers. Dit pakket is verder gelijk aan het subscriptiepakket. De minimale afname is echter een stuk hoger en daarmee zijn de prijzen in vergelijking met het subscriptiepakket, relatief gezien, lager.


Diensten

Red Cloud biedt een volledig redundante cloudoplossing waarbij je profiteert van ons lage latency wereldwijde netwerk. In Red Cloud kun je gebruik maken van de volgende diensten:

Virtual machines


  • Snel maken: creëer binnen no-time een website door enkel een URL te specificeren.


  • Vanuit de galerij: deze optie geeft je de mogelijk om een website te installeren m.b.v. een web app, bijvoorbeeld WordPress.

- Netwerken


  • Snel maken: creëer binnen no-time een website door enkel een URL te specificeren.


  • Vanuit de galerij: deze optie geeft je de mogelijk om een website te installeren m.b.v. een web app, bijvoorbeeld WordPress.


SLA

Om onze Red Cloud dienst compleet te maken, bieden we verschillende SLA’s. Door het kiezen van de SLA die het best bij je wensen aansluit, kunnen wij je verzekeren van een optimale ondersteuning van je kritische cloudomgeving. In combinatie met Red Cloud kunnen standaard de volgende SLA’s afgenomen worden:

Best effort Responstijd: Best effort Oplostijd: Best effort Kosten per VM: €0.00
Starter Responstijd: 2 uur Oplostijd: 12 uur Cost per VM: 20% of VM price
Advanced Responstijd: 2 uur Oplostijd: 8 uur Cost per VM: 30% of VM price
Premium Responstijd: 30 minuten Oplostijd: 4 uur Cost per VM: 50% of VM price

Flexibele betalingstermijn

Kies je eigen betalingstermijn. Wanneer je kiest voor een langere betalingstermijn profiteer je van een korting die kan oplopen tot 30%. We ondersteunen vrijwel alle populaire betaalmethodes.