Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language
Enterprise VPS
Enterprise VPS is een cloudoplossing voor enterprises. Uw website en data worden op onze Red Cloud servers gehost en wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Het grote verschil tussen reguliere hosting en enterprise VPS is dat, bij enterprise VPS, uw content op een dedicated cloud platform draait met als voordeel dat u gemakkelijk kunt op- en afschalen. Dit maakt enterprise VPS een erg flexibele hostingoplossing. Uw gegevens worden gehost op een beveiligde dedicated partitie van meerdere van onze servers. Hierdoor profiteert u van uw eigen dedicated hosting omgeving en besturingssysteem, waardoor de kans op serverdowntime nihil is.

Enterprise VPS is een geweldige oplossing

Een van de grootste voordelen van enterprise VPS is dat het voelt alsof u eigenaar bent van een dedicated server, terwijl u in feite in bezit bent van een dedicated onderdeel uit een veel grotere en krachtigere fysieke serveromgeving. Enterprise VPS is dan ook een geweldige oplossing voor zowel enterprises als middelgrote- en kleine bedrijven die controle en flexibiliteit erg belangrijk vinden. Met enterprise VPS kun je zelfs meerdere websites op 1 server hosten. Uw VPS wordt in ons zeer geavanceerde serveromgeving, samengesteld uit enkel de hoogste kwaliteit Dell hardware, geïnstalleerd. Enterprise VPS biedt u de vrijheid om uw cloudserver aan te passen aan de door uw gewenste specificaties. Tegelijkertijd profiteert u van onze diensten als servermanagement, monitoring, updates en back-ups. Wij bieden oplossingsgerichte diensten voor uw organisatie; een betrouwbaar platform zonder dat u verantwoordelijk bent voor het onderhoud en de beveiliging.

Kies uw enterprise VPS oplossing

Wij bieden u de beste prestaties en stabiliteit. Onze experts hebben de kennis om problemen te voorkomen en toch ontstane problemen binnen no-time op te lossen. Dit zijn slechts enkele redenen waarom steeds meer bedrijven, van kleine bedrijven tot enterprises, kiezen voor een enterprise VPS oplossing in onze Red Cloud in plaats van een meer traditionele hosting oplossing. Red Cloud draait op onze nieuwste generatie servers met de nieuwste Intel Xeon processoren en alle hardware is aangesloten met meerdere 10Gbit verbindingen.

Wij zijn een Nederlandse managed-hosting aanbieder en een van de snelst groeiende hostingbedrijven in de Benelux. We bieden betrouwbare en hoge kwaliteit diensten voor klanten uit verschillende branches zoals overheidsinstellingen, onderwijs, gezondheidszorg, sport, gaming, e-commerce, hosting en print media. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Microsoft COSN Partner

i3D.net is één van de dertien Nederlandse COSN partners. Dit partnerprogramma van Microsoft bestaat wereldwijd uit slechts tachtig serviceproviders die hybride cloudoplossingen bieden op basis van Microsoft technologie. Wij zijn de enige Nederlandse COSN partner met een wereldwijd hybride Cloud aanbod. Doordat Microsoft de lat zeer hoog legt staat dit partnerprogramma internationaal zeer hoog aangeschreven en dient het als standaard in de hybride-Cloud dienstverlening. Red Cloud is volledig geschikt voor de hybride Cloud. Deze stelt bedrijven in staat om afzonderlijke onderdelen van een IT omgeving (bijvoorbeeld on-premise, bare metal en colocated hardware) met elkaar te verbinden zodat applicaties daar kunnen draaien waar ze het beste presteren.