Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language
Cloud hosting
Cloud hosting maakt gebruik van een netwerk aan servers door de capaciteit van deze servers te combineren. Dit resulteert in een flexibele en schaalbare hosting oplossing. Vanwege de aard van cloud hosting zijn bedrijven niet langer afhankelijk van 1 enkele server, maar kunnen ze vertrouwen op een aaneengesloten netwerk van meerdere machines. Potentiele problemen op 1 server worden gecompenseerd door een andere en een grote hoeveelheid webverkeer kan gemakkelijk verwerkt worden door de capaciteit op te schalen.

Types cloud hosting

Er zijn twee verschillende types cloud hosting: private- en public cloud hosting. Met private cloud hosting is de cloud toegankelijk voor een enkele organisatie. Dit geeft de gebruiker meer controle en privacy. Deze variant van cloud hosting wordt ook wel VPS (Virtual Private Server) hosting of dedicated cloud hosting genoemd. Private cloud hosting is veiliger dan public cloud hosting, maar ook duurder. Public cloud hosting is een vorm van hosting waarbij bedrijven dezelfde pool van middelen delen. Public cloud hosting is goedkoper dan private cloud hosting, maar er zijn ook enkele nadelen. Als bijvoorbeeld een van de websites in de pool wordt aangevallen dan kunnen andere websites in de pool daar ook hinder van ondervinden.

Cloud hosting is kosten besparend

Met cloud hosting kunt u, naargelang het gebruik, gemakkelijk de capaciteit op- en afschalen. Hierdoor betaalt u enkel voor hetgeen u daadwerkelijk gebruikt. Deze schaalbaarheid zorgt ervoor dat u uw capaciteit enorm flexibel kunt inzetten; ons platform past zich onmiddellijk aan veranderende situaties aan. Uw data en configuraties worden verdeeld over meerdere servers en fysieke locaties zodat elk verzoek kan worden behandeld. Cloud hosting biedt verder een gedeelde dataopslag, waardoor elke server enkel toegang heeft tot de juiste gegevens.

Betrouwbare Microsoft oplossingen

Cloud hosting biedt een betrouwbare technologie waarmee u gemakkelijk uw database op alle servers kunt updaten vanaf 1 centraal toegangspunt. Wij bieden u cloud hosting aan via onze Red Cloud, een high-performance cloud die gebouwd is op basis van een betrouwbare Microsoft dienst: Windows Azure Pack.

Microsoft COSN Partner

i3D.net is één van de dertien Nederlandse COSN partners. Dit partnerprogramma van Microsoft bestaat wereldwijd uit slechts tachtig serviceproviders die hybride cloudoplossingen bieden op basis van Microsoft technologie. Wij zijn de enige Nederlandse COSN partner met een wereldwijd hybride Cloud aanbod. Doordat Microsoft de lat zeer hoog legt staat dit partnerprogramma internationaal zeer hoog aangeschreven en dient het als standaard in de hybride-Cloud dienstverlening. Red Cloud is volledig geschikt voor de hybride Cloud. Deze stelt bedrijven in staat om afzonderlijke onderdelen van een IT omgeving (bijvoorbeeld on-premise, bare metal en colocated hardware) met elkaar te verbinden zodat applicaties daar kunnen draaien waar ze het beste presteren.