Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language
Azure Pack
Het cloud-based Azure Pack, gehost in onze datacenters,biedt onze klanten een reeks van zelfservice mogelijkheden. Windows Azure Pack is een verzameling van Microsoft Azure technologieën en beschikt over een customer- en admin portal, evenals klant- en admin diensten gebaseerd op Windows Server en System Center. Wij bieden deze Microsoft Azure technologieën aan via onze Microsoft Azure Red Cloud oplossing.

Creëer uw enterprise cloud met behulp van Microsoft Azure

Het doel van het Azure Pack is om Microsoft Azure op eenvoudige wijze naar uw onderneming te brengen. Met Microsoft Azure kunt u gemakkelijk een rijke, self-service en multi-tenant cloud implementeren. Dankzij de multi-tenant infrastructuur van Microsoft Azure worden de IT middelen efficiënt gedeeld. Deze high-performance cloud draait in onze eigen datacenters en is gedoopt tot Red Cloud.

Blijf nieuwe ontwikkelingen voor

Met Microsoft Azure Pack, biedt Microsoft een oplossing voor enterprises die bovenop de nieuwste ontwikkelingen IT ontwikkelingen zitten, zoals de massale data explosie die we de afgelopen 10 jaar, door de introductie van wereldwijde sociale media en mobiele applicaties, hebben gezien. Een andere ontwikkeling is de manier waarop mensen tegenwoordig werken; er wordt niet langer enkel op desktop computers op kantoor gewerkt, maar ook laptops, tablets en smartphones worden gebruikt voor de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast heeft de opkomst van cloud de benadering van IT de afgelopen jaren erg veranderd. Applicaties en programma’s zijn niet langer gebonden aan een specifiek apparaat, maar hebben zich ontwikkeld tot flexibele self-service producten. Enterprises zullen zich aan moeten passen aan het feit dat IT onderdeel is geworden van onze dagelijkse routine en om werknemers van meer flexibele werkopties te voorzien.

Kies voor Microsoft Azure

Wilt u uw hardware vervangen door een cloudoplossing die vergelijkbare of zelfs betere prestaties biedt? Kies dan voor Microsoft Azure via Red Cloud. Red Cloud voorziet in een solide, veilige cloudomgeving waarbij wij bedrijven voorzien van de beste glasvezelverbinding zodat een directe verbinding naar één van onze datacenters verzekerd is. Red Cloud draait op onze nieuwste generatie servers met de nieuwste Intel Xeon processoren en alle hardware is aangesloten met meerdere 10Gbit verbindingen.

Neem met ons contact op voor meer informatie over Windows Azure Pack, Azure Pack andere hosting diensten.

Microsoft COSN Partner

i3D.net is één van de dertien Nederlandse COSN partners. Dit partnerprogramma van Microsoft bestaat wereldwijd uit slechts tachtig serviceproviders die hybride cloudoplossingen bieden op basis van Microsoft technologie. Wij zijn de enige Nederlandse COSN partner met een wereldwijd hybride Cloud aanbod. Doordat Microsoft de lat zeer hoog legt staat dit partnerprogramma internationaal zeer hoog aangeschreven en dient het als standaard in de hybride-Cloud dienstverlening. Red Cloud is volledig geschikt voor de hybride Cloud. Deze stelt bedrijven in staat om afzonderlijke onderdelen van een IT omgeving (bijvoorbeeld on-premise, bare metal en colocated hardware) met elkaar te verbinden zodat applicaties daar kunnen draaien waar ze het beste presteren.