Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language

i3D.net,Certificeringen

  • Lid van de Dutch Hosting Provider Association
  • CDSA Gecertificeerd voor Content Protection & Security
  • ISO/IEC 27001 Gecertificeerd datacenter
  • Brocade Gecertificeerd
  • RIPE Gecertificeerd
  • Xbox Live GecertificeerdXbox Live Server Platform
  • Microsoft PartnerMicrosoft Exchange

Certificering i3D.net

i3D.net is lid van de Dutch Hosting Provider Association, partner van Microsoft en is CDSA, ISO/IEC 27001, Brocade, RIPE, Xbox Live gecertificeerd. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening door veilige en kwalitatieve procedures na te leven.CDSA
Het doel van CDSA is het veiligstellen van media assets in alle delen van de bedrijfsvoering.
De Content Delivery & Security Association ontwikkelde 's werelds eerste, onafhankelijke en onpartijdig certificeringssysteem van internationale normen, gezamenlijk genoemd CDSA's Anti-Piraterij en Compliance Programma (APCP).

Met de steun van de entertainment-en media-industrie wereldwijd heeft CDSA honderden websites op zes continenten in zijn kader van APCP Standards gecertificeerd. Het APCP is het enige industrie-gedreven programma erkend door overheden wereldwijd. CDSA zet zich in voor het beschermen van de veiligheid en integriteit van intellectueel eigendom. De CPS norm is bijgewerkt om nieuwe risico's aan te pakken en het verbeteren van gebruiksvriendelijkheid, met de meest recente herziening van kracht 1 april 2013.

Het APCP is het enige industrie-gedreven programma erkend door overheden wereldwijd. CDSA zet zich in voor het beschermen van de veiligheid en integriteit van intellectueel eigendom. De CPS norm is bijgewerkt om nieuwe risico's aan te pakken en het verbeteren van gebruiksvriendelijkheid, met de meest recente herziening van kracht 1 april 2013. De norm blijft een belangrijke bijdrage leveren bij de ontwikkeling van effectieve veiligheidscontroles zoals content security en het beveiligen van klantendata. Deze worden in het bijzonder gericht op de beveiliging van digitale media en het toepassen van efficiënte informatietechnologie (IT)-veiligheidscontroles.

Download the CDSA certificate of compliance that has been awarded to i3D.net:
- i3D.net CDSA certificaat

Lees meer over het CDSA programma:
- CDSA Audit & Certification
ISO / IEC 27001
ISO/IEC 27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging.
Deze standaard richt zich op het ontwikkelen, uitvoeren, controleren en verbeteren van een ISMS (‘Information Security Management System’), een systeem voor het beheren en beheersen van informatiebeveiliging. Our datacenter SmartDC is ISO/IEC 27001 certified, which means that independent authorities have established that we have implemented the necessary measures to properly control data security.

In this way, SmartDC safeguards the security of your data. The ISO standard is audited annually by an independent body. ISO/IEC 27001 is standard when it comes to the safety and reliability of IT processes in datacenters. Thus, our datacenter SmartDC protects the integrity, reliability and availability of your data.

This is part of our commitment to delivering the highest possible level of service quality. Customers and resellers can host their business-critical data and applications at our datacenter SmartDC through dedicated servers, managed hosting or one of our additional virtualization solutions. We guarantee secure, SLA-level availability of our customers' data and applications.

Download the ISO certificate that has been awared to SmartDC:
- SmartDC ISO Certificate

Microsoft COSN
The Microsoft COSN program consists of a select number of service providers that offer hybrid cloud solutions based on Microsoft technology.
i3D.net is the only Dutch COSN partner with a global hybrid cloud proposition. This partner program comes highly recommended and is considered to be a standard in hybrid-cloud services due to Microsofts strict selection process.

Voor meer informatie over het Cloud OS Netwerk programma van Microsoft bekijk:
- Cloud OS Network Partner page
Dutch Hosting Providers Association
De DHPA is een belangenvereniging van marktleiders in Nederlandse hostingproviders. i3D.net is lid van de Nederlandse Hosting Provider Association (DHPA), een vereniging die de belangen van de marktleiders in de Nederlandse hosting providers vertegenwoordigt.

i3D.net voldoet aan de richtlijnen van de DHPA-gedragscode, die bijdraagt aan een betrouwbare en veilige dienstverlening en het nakomen van onze verantwoordelijkheden voor de samenleving en onze medewerkers. i3D.net hanteert de gedragscode 'Notice and Takedown' voor het rapporteren van illegale inhoud: hiermee beschermen we de belangen van de rechtmatige eigenaren en dragen we bij aan de bestrijding van onrechtmatige content op onze platformen én binnen de samenleving.

Meer informatie:
- Notice and Takedown