Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language

Brocade is een top leverancier van geavanceerde netwerkapparatuur.

Brocade & i3D.net

Gezien de snelle groei van i3D.net van de afgelopen jaren, werd de vraag naar een flexibele en schaalbare netwerkarchitectuur steeds dringender. Hierdoor heeft i3D.net in 2009 gekozen voor de high-performance netwerkarchitectuur van Brocade. Samen met Brocade kan i3D.net haar wereldwijde netwerk verder opschalen en uitbreiden. Hun technologie biedt zowel schaalbaarheid als uitstekende stabiliteit; twee van de pijlers van i3D.net.


i3D.net’s schaalbaarheid, mede mogelijk gemaakt door Brocade

De behoefte die i3D.net in 2009 had bestond uit 10 Gbps Ethernet met high-port density in een flexibel chassis dat schaalbaarheid zou toelaten. Brocade kon ons toentertijd een toekomstbestendig platform aanbieden. Nu, vijf jaar later, kunnen we de toegevoegde waarde van Brocade bevestigen. Tegenwoordig is 10 Gbps Ethernet de standaard en zijn we, vanwege de toenemende vraag naar capaciteit, aan het schalen naar 100 Gbps Ethernet. Onze routers dienen in staat te zijn om van 10 Gbps Ethernet naar 100 Gbps Ethernet te schalen aangezien dit één van i3D.net’s pijlers is. Het is onmogelijk om te schalen als je hardware er niet toe in staat is. De samenwerking met Brocade heeft ertoe geleidt dat i3D.net haar netwerk capaciteit heeft kunnen uitb


i3D.net’s implementatie van Brocade’s high-performance hardware.

i3D.net beheerst één van ‘s werelds beste internationale netwerken met directe peering met meer dan 1000 ISP’s wereldwijd. Ieder rack is verbonden met een Brocade VDX® Data Center Switch. Brocade MLXe-X Series routers vormen de kern, Brocade MLXe-M Series routers worden gebruikt voor edge routing en Brocade NetIron® XMR Series routers verzorgen ons Multiprotocol Label Switching (MPLS). Brocade NetIron® CER Series routers worden toegepast op i3D.net’s kleinere locaties wereldwijd. Het MLXe platform biedt i3D.net meerdere voordelen. het is mogelijk om zowel (Netiron) XMR als (Brocade) MLX blades te connecteren. Het chassis ondersteunt van zichzelf al 100 Gbps Ethernet. Daar bovenop is MLXe backward compatible.


i3D.net Case Study

Brocade en i3D.net hebben samen een case study geschreven over i3D.net’s netwerkarchitectuur. Deze case study te downloaden via de volgende link:i3D.net Case Study van Brocade (English).