Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Uw winkelwagen is leeg.

Heeft u een vraag? Of heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
Neem dan contact op met onze support afdeling .

Language

Big Data i3D.net

Big Data clusters

  • Big Data-as-a-Service
  • Directe schaalbaar hardware platform
  • Haal grotere waarde uit bestaande data
  • Uitgebreide BI-tool connectiviteit
  • Geen vendor lock-in
  • Schakel bij in een kwestie van uren in plaats van dagen of zelfs weken!
  • Enterprise-niveau service en support

i3D.net biedt juridische expertise op het gebied van Big Data, en voornamelijk rondom data privacy. In samenwerking met KPMG, heeft i3D.net het gehele juridische spectrum gerelateerd aan Big Data processing als dienstenpakket ter beschikking.

Big Data

Big Data-methoden zorgen voor meer inzicht in een grote hoeveelheid van gestructureerde en ongestructureerde data binnen en buiten de organisatie. Het doel van het gebruik van Big Data is om toegevoegde waarde te creëren bovenop traditionele dataprocessingtechnologieën. Big Data-analysesoftware biedt een platform en de middelen om aansluitende informatie- en databasecorrelaties vast te stellen. Dit resulteert direct in een toegevoegde waarde voor onze partners.

Big Data-doelstellingen zijn op veel vlakken vergelijkbaar met die van duurzaamheidsprogramma's, zoals het maximaliseren van toegevoegde waarde van beschikbare bronnen door het optimaliseren van correlaties en afhankelijkheden tussen deze bronnen.

Waarom i3D.net?

Samen met KPMG helpt i3D.net organisaties te anticiperen op de groei in data verwerking, beschikbaarheid en vooral waarde, op basis van historische en toekomstgerichte gegevens. KPMG Advisory helpt u in het bepalen van strategische mogelijkheden om uw positie in de markt te versterken met nieuwe producten of diensten, of zelfs een doorontwikkeld business model. Bij i3D.net staat een multidisciplinair team, opgebouwd uit technical engineers en consultants, en experts op het gebied van governance, business proces management, en legal, voor u klaar.

Hoe snel van start?

i3D.net levert Hadoop Big Data-nodes op uit onze dynamisch uitrolbare serverclusters. Dit maakt een Hadoop-oplossing beschikbaar voor de meeste bedrijven. De flexibiliteit en rekenkracht vereisen een kosteneffectieve aanpak en professionele resources. Daarom is de scale-out methode van i3D.net het perfecte alternatief voor eigen beheerde Hadoop-oplossingen of cloud-gebaseerde diensten van Amazon. Uitrol middels scale-out zorgt voor een snelle ontwikkeling in een Proof of Concept-omgeving. PoC’s ontwikkelen zich over het algemeen langs een "agile" proces zoals scrum. Samen met KPMG is elke vorm van ondersteuning mogelijk tijdens het gehele, of delen van, het proces, inclusief projectmanagement en de ondersteuning van een team van PhD-niveau datawetenschappers met een professionele achtergrond bij CERN. i3D.net biedt een volledig beheerde Big Data-oplossing, een aanspreekpunt, duidelijke en uitgebreide SLA's, en de zekerheid van een zo kort mogelijke time-to-market.

Proof of Concepts

De beste manier om te beginnen met Big Data is door het identificeren van potentiële invloedrijke business cases. Deze bestaan binnen elke organisatie, en i3D.net kan helpen bij de identificatie. Uitrol middels scale-out zorgt voor een snelle ontwikkeling in een Proof of Concept-omgeving. PoC’s ontwikkelen zich over het algemeen langs een "agile" proces zoals scrum. Samen met KPMG is elke vorm van ondersteuning mogelijk tijdens het gehele, of delen van, het proces, inclusief projectmanagement en de ondersteuning van een team van PhD-niveau data wetenschappers met een professionele achtergrond bij CERN.

Vergroten van uw marktwaarde

Wilt u weten hoe u meer toegevoegde waarde creëert uit bestaande resources en hoe Big Data hieraan kan bijdragen? Neem dan contact op met onze Big Data specialisten via e-mail: bigdata@i3D.net of telefoon: 010 850 11 07